Vodskov Skytteforening

en skytteforening for alle

Krav for medlemskab

For at blive medlem af Vodskov Skytteforening skal alle over 15 år kunne opnå en SKV6 godkendelse. Dette er populært sagt politiets vandelsgodkendelse af dig til, at måtte omgås våben i vores forening. Ansøgningen skal man selv sende til politiet via borger.dk eller pr. brevpost. Foreningen er selvfølgelig behjælpelig med vejledning. Blanketten kan findes på https://www.dgi.dk/media/19357/skv6-godkendt-081217-211217.pdf

Skydebaner

I Vodskov Skytteforening råder vi over vores egne skydebaner, som består at 10 stk. 15m baner til riffel og pistol, 6 stk. 50m riffelbaner og 5 stk. 200m riffelbaner.

I vores Klubhus “SKYTTEN” som er beliggende på Vodskovvej 103 sammen med vores skydebaner, har vi gode faciliteter i form af køkken og opholdsrum m.m.

Alle vore skydebaner er udstyrede med de mest moderne elektroniske markeringsanlæg, hvor man hurtigt kan se en nøjagtig visning af de foretagne skud.

Foreningen ejer et antal præcisionsrifler af mærkerne Anschütz, Feinwerkbau og Sauer, samt bl.a.Walther pistoler, som foreningens medlemmer frit kan gøre brug af.