AFLYST. Ny indkaldelse vil blive udsendt, når forholdene tillader det. Vodskov Skytteforening indkalder hermed til den årlige generalforsamling.

Vodskov den 10. februar 2019.

Indkaldelse.

Bestyrelsen i Vodskov Skytteforening indkalder hermed til den årlige generalforsamling.

 Dato: Tirsdag den 17. marts 2020
 Tid: Klokken 19:00
 Sted: Skytten, Vodskovvej 103

Dagsorden:
2. Aflæggelse af beretning v/Frank Bertelsen
3. Forelæggelse af det reviderede regnskab
4. Behandling af indkomne forslag
5. Valg af
a) Formand m/k – Frank Bertelsen er villig til genvalg.
b) Kasserer. Lisbeth Stricker Jensen er villig til genvalg.
c) 3 Bestyrelsesmedlemmer – På valg er Michael Larsen villig til genvalg, Lise Herskind villig til genvalg, samt Martin Skyberg-Hansen
1 suppleant – På valg er Jens Ingerslev Larsen, som er villig til genvalg.
d) 1 revisor – På valg er Mads Sigsgaard, som er villig til genvalg samt 1 revisor suppleant.
På valg er Henrik Jensen som er villig til genvalg.
6. Fastsættelse af kontingent
7. Eventuelt

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal sendes til formand Frank Bertelsen inden den 09. marts 2020
Husk at kontingentet skal være betalt, for at kunne deltage i generalforsamlingen.

Af hensyn til traktementet efter generalforsamlingen, bedes du skrive dig på tilmeldingslisten, som hænger på opslagstavlen i klubben, eller du kan kontakte formanden på tlf. 98 85 23 20, eller på mail. vodskovskytteforening@gmail.com

På bestyrelsens vegne.
Formand Frank Bertelsen