Så er vi tilbage efter Corona nedlukning og sommerferie.

Vodskov Skytteforening holder igen åbent efter nedlukning pga. Corona og sommerferie.

Husk at følge alle retningslinjerne vedr. Covid 19 og mød ikke op hvis du har tegn på sygdom.

Der er spritdispensere i alle rum i foreningen, så brug dem flittigt, alle håndklæder er udskiftet til papir, og der er afskærmning til den der sidder ved kassen.

Der er tydelig skiltning med regler og retningslinjer, så følg dem nøje, så vi ikke smitter hinanden :-)

Vedr. arrangementer, så afholder vi ikke disse i en periode mens der er Corona, men glæder os til mere normale tider igen, så vi kan tage imod jer.

Bestyrelsen Vodskov Skytteforening.