Skydesportens Dag 2019 hos Vodskov Skytteforening

Skydesportens Dag 2019

Er du frisk på en udfordring?
Prøv kræfter med skydning til Skydesportens Dag!

Tag hele familien med til Skydesportens Dag i efterårsferien. Det er gratis, og vi garanterer en sjov, spændende og udfordrende dag på skydebanen.

Har du lyst til at prøve at skyde? Så har du nu chancen til Skydesportens Dag lørdag den 12. oktober 2019 mellem kl. 10.00 – 15.00.

Mød op på klubbens baner Vodskovvej 103 9310 Vodskov, og prøv at skyde med riffel eller pistol. Du bliver klogere på, hvad skydesport går ud på, oplever fællesskabet i vores forening og får en sjov og spændende dag med masser af udfordringer.

Vi sørger for, at du bliver undervist af erfarne instruktører og låner dig alt det nødvendige udstyr. Det eneste du skal huske er at medbringe er billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

Skydesportens Dag er for hele familien, og alle kan være med uanset alder og fysik. Både børnefamilier og bedsteforældre er velkomne, det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Skulle du blive inspireret til et medlemskab, så kører vi en kampagne i forbindelse med skydesportens dag med et kontingent resten af sæsonen som er frem til 1. marts 2020 for kun 125 kr.

Du er velkommen til at kontakte foreningen på tlf. 98 85 23 20, hvis du vil vide mere. Du kan også læse mere om Skydesportens Dag her www.dgi.dk/skydesportensdag

Vi glæder os til at se dig!

Kuafu.dk

Ren Energi