DGI Hjerne-FOKUS

I Vodskov skytteforening tager vi ansvar. Derfor bakker vi selvfølgelig også op om DGI Hjerne-FOKUS. DGI Hjerne-FOKUS er et idrætsprojekt, der handler om skydeidræt for mennesker med erhvervet hjerneskade. Her kan du gå til skydning Vodskov Skytteforening Vodskovvej 101, 9310 Vodskov. Mandag klokken 18.00 og onsdag klokken 16.30 Kontakt: René Stricker - 3059 1144

Skydeidræt er en koncentrationsidræt, hvor nuværende praksiserfaringer viser, at mennesker med erhvervet hjerneskade og heraf kognitive udfordringer såsom koncentrations- og hukommelsesvanskeligheder kan have gavn af at gå til skydning i skytteforeningernes fællesskab. Derudover viser forskningsresultater, omhandlende skydeidræt for børn med ADHD og ADHD-lignende symptomer, at børnene ofte oplever forbedret koncentration og opmærksomhed, samt kropslig ro, gennem deres deltagelse i skydeidræt.

Læs mere på DGI´s hjemmeside hvor du også kan se et videoklip med vores medlem Lisbeth Stricker Jensen.

Du kan også finde vores facebook gruppe Strickers Optur Hjernefokus på:

SuperBrugsen Vodskov

Her handler vi lokalt