Skydesportens dag, 2021

Skydesportens Dag 2021

Hvad skal du lave i efterårsferien?

Tag hele familien med til Skydesportens Dag!

Giv hele familien en udfordring med en sjov og anderledes oplevelse på skydebanen. Vi slår dørene op til Skydesportens Dag i efterårsferien – og du og din familie er inviteret!

Har du lyst til en sjov og spændende oplevelse for hele familien, så mød op på foreningens baner Vodskovvej 103 9310 Vodskov til Skydesportens Dag lørdag den 16. oktober 2021 mellem kl. 10.00 – 15.00. Alle kan være med, og både børnefamilier og bedsteforældre er velkomne.

Vi har planlagt en dag med spændende aktiviteter og udfordringer, hvor du har mulighed for at prøve at skyde med riffel, pistol, eller bue. Vi garanterer en dag med nye og sjove oplevelser, og at du bliver klogere på, hvad skydesport går ud på.

Erfarne instruktører guider dig igennem dagens udfordringer, og vi stiller selvfølgelig alt det nødvendige udstyr til rådighed. Det eneste du skal huske at medbringe er billed-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort, hvis du er over 15 år.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte foreningen på 88510555 eller på vodskovskytteforening@gmail.com Du kan også læse mere om Skydesportens Dag her www.dgi.dk/skydesportensdag

Vi glæder os til at se dig!

SuperBrugsen Vodskov

Her handler vi lokalt